top of page

lör 19 nov.

|

Deichmann Grünerløkka

Dialogfestivalen

Dialogfestivalen bringer folk sammen til samtaler om livsnære temaer. I Oslo foregår festivalen på Deichmann Grünerløkka og der blir det dialogiske og filosofiske aktiviteter fra morgen til kveld. Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte.

Tid & plats

19 nov. 2022 11:00 – 22:00

Deichmann Grünerløkka, Schous Plass 10, 0552 Oslo

Om gruppaktiviteten

Vi lever i en tid der alt er oppe til debatt, men lite er gjenstand for dialog; der vi er koblet på 24/7, men stadig oftere koblet fra hverandre, og der spørsmålene er mange, men skråsikkerheten er utbredt. Vi trenger møteplasser for fellesskap, undring og dialog! Trenger du inspirasjon til dine egne tanker om livet? Savner du rommet for den gode samtalen? På Dialogfestivalen inviteres du til å tenke sammen med andre om noe av det som er viktig i livet.

På norges eldste bibliotek, Deichmann Grünerløkka, blir det livsnære samtaler for individer og grupper. Sebastian Rehnman med flere filosofiske praktikere i Norsk selskap for filosofisk praksis (NSFP) tilbyr gratis en-til-en samtale på Dialogfestivalen. Booke tid i foajeen eller meld din interesse på forhånd til styreleder for NSFP Ingun Steen Andersen:  ingunsteenandersen@gmail.com.

For program: https://www.nsfp.no

Hjertelig velkommen!

Sebastian Rehnman er professor i filosofi (UiS), professor II i religionsfilosofi (VID) , filosofisk praktiker, veileder og lærer (NSFP), eksistensiell veileder (SEPT), og filosofisk praktiker (SSFP).

Dela detta

bottom of page